Bespaar duizenden euro’s met Bespaarbedrijf!

Bespaar duizenden euro’s met Bespaarbedrijf!
Dit artikel is gepubliceerd in Reemedie een magazine van Van Ree Accountants

Dit artikel is gepubliceerd in Reemedie een magazine van Van Ree Accountants

ELKE KEER DAT U DE FACTUREN VAN UW PRAKTIJK OF MAATSCHAP ONDER OGEN KRIJGT, NEEMT U ZICH VOOR OM ‘EENS UIT TE ZOEKEN OF HET NIET VOORDELIGER KAN’. UITEINDELIJK KOMT HET ER NIET VAN.

 

U heeft er gewoon geen tijd voor of geen zin in. Of u hecht juist te veel waarde aan bestaande relaties en leveranciers en wilt liever ‘geen gedoe’. Ondertussen stijgen de huisvestingskosten, de verzekeringspremies, de kosten voor accountancy en andere posten elk jaar weer. Schakel gewoon Bespaarbedrijf.nl in. Dat scheelt u al gauw zo (tien)duizenden euro’s per jaar. De bespaarconsultants van Bespaarbedrijf.nl richten zich vooral op de vaste kosten van praktijken en maatschappen: de uitgaven voor huisvesting, verzekeringen, beveiliging, telefoon- en internet, accountancy en drukwerk. Dat is het laaghangende fruit; het zijn de terreinen waarop de bespaarconsultants zonder veel moeite fors kunnen besparen.

“Het is echt lucratief om op de inkoop te letten”, zegt Michel  Wels, een van de bespaarconsultants. “Als je 10 procent op de inkoop weet te besparen, betekent dat 15 procent meer winst. Smeer dat uit over meerdere jaren en je hebt een behoorlijk bedrag bespaard. En denk niet dat ‘het wel goed zit’. Besparen kan altijd en ik heb nog nooit meegemaakt dat de besparing minder dan 10 procent was.”

“Al jarenlang staan de premies van arbeidsongeschiktheids- en aansprakelijkheidsverzekeringen onder druk. Als je daar niets mee doet, betaal je gewoon te veel. Natuurlijk kun je zelf op zoek gaan naar voordeliger verzekeringen. Beter kun je het aan Bespaarbedrijf.nl overlaten. Wij kennen de markt als onze broekzak en kunnen messcherpe onderhandelingen voeren.”

Ideale oplossing

Soms wil een ondernemer zijn bestaande relaties en leveranciers graag behouden, maar wil hij liever niet te veel betalen voor producten of diensten. “Dan is het lastig onderhandelen. Bespaarbedrijf.nl is in zo’n geval de ideale oplossing. Het is ons dagelijks werk. Bovendien is het als externe partij veel gemakkelijker om een gesprek over tarieven aan te gaan.” Twee gouden regels hanteren de consultants van Bespaarbedrijf.nl. De eerste: geen concessies doen aan de kwaliteit van producten of diensten. Die kwaliteit moet van hetzelfde of van hoger niveau zijn.

De tweede gouden regel is: ‘no cure, no pay’. De opdrachtgever loopt dus geen enkel risico, want hij betaalt pas als er echte besparingen zijn behaald. Bespaarbedrijf.nl rekent een tarief van 50 procent van de besparingen in het eerste jaar.

Ook besparen?

Stuur een e-mail naar Michel Wels (info@bespaarbedrijf.nl) of bel

085 486 63 93.

Zes voordelen van Bespaarbedrijf:

  • Bespaarbedrijf.nl garandeert u kostenbesparingen
  • Met Bespaarbedrijf.nl bespaart u zonder dat het u veel tijd kost
  • Bespaarbedrijf.nl kent de markt als geen ander
  • Bespaarbedrijf.nl onderhandelt met aanbieders op het scherpst van de snede
  • ‘No cure no pay’: u betaalt alleen als er resultaten worden geboekt
  • Bespaarbedrijf.nl is onafhankelijk én betrouwbaar.

Om het gehele magazine te lezen kunt u HIER klikken

Deel deze informatie
Share on LinkedInShare on FacebookTweet about this on TwitterEmail this to someoneShare on Google+Pin on Pinterest

Submit a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>