Crisis geldt niet voor Bespaarbedrijf.nl

Crisis geldt niet voor Bespaarbedrijf.nl
Op de foto van links naar rechts: Michel Wels, Joost Pieterse en Roy Scholte. Foto: Judith Leroy (fotografie@judithleroy.nl).

Op de foto van links naar rechts: Michel Wels, Joost Pieterse en Roy Scholte. Foto: Judith Leroy (fotografie@judithleroy.nl).

De drie grondleggers van Bespaarbedrijf.nl hebben hun sporen verdiend in de financiële, verzekerings- en inkoopbranche en bedachten het plan om instellingen en ondernemers te adviseren over besparingen op het gebied van energie, accountants, verzekeringen, telefonie, inkoop, schoonmaak en drukwerk. En met succes. Inmiddels hebben ze een groeiende klantenkring van bedrijven in de detailhandel, maatschappelijke instellingen en kinderopvangorganisaties.

‘Ondernemers weten vaak wel dat ze op de bestaande kosten kunnen bezuinigen, maar berusten erin omdat het te veel tijd kost. Toch blijkt het te lonen om er door ons eens naar te laten kijken. We hebben alle drie veel ervaring in vele branches en kunnen vrij snel een analyse maken van de kosten en besparingen die er mogelijk zijn. Ook gaan we met leveranciers onderhandelen, waarbij we de bestaande relaties in het oog houden. Ons doel is bereikt als de kosten naar beneden zijn gegaan, maar er geen concessies zijn gedaan aan bestaande relaties en aan de kwaliteit”. Aldus Joost Pieterse van Bespaarbedrijf.nl

Met Bespaarbedrijf.nl werken ze op basis van ‘no cure no pay’ waarbij ze alleen een tarief in rekening brengen als er echte besparingen worden behaald. Daarbij hanteren zij een eenmalig tarief van 50% van de besparingen in het eerste jaar.

Michel Wels Bespaarbedrijf.nl
Het loont echt om meer op de inkoop te letten. Want 10% van de besparing op de inkoop betekent zo’n 15% meer winst. Smeer dat uit over meerdere jaren en je hebt een behoorlijk bedrag bespaard. Dit is een eenvoudige manier om de crisis goed door te komen en is enorm motiverend.
Roy Scholte Bespaarbedrijf.nl
Bedrijven laten het geld nu nog te makkelijk liggen. Het is fantastisch om te zien hoe klanten reageren als ze zien hoe we hun kosten naar beneden brengen!

Voor meer informatie: Joost Pieterse, tel. 06 44 16 18 40 / info@bespaarbedrijf.nl. Zie ook www.bespaarbedrijf.nl

Deel deze informatie
Share on LinkedInShare on FacebookTweet about this on TwitterEmail this to someoneShare on Google+Pin on Pinterest

Submit a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>